Still leven in het schilderij

Zaterdag 14 Maart 2020 Sevenum Sing Challenge

Informatie over de optredens

Het optreden voor de Lionsclub is een besloten concert.

In 2020 wordt het Sing Challenge Festival gehouden op zaterdag 14 en zondag 15 maart. Na het eerste, toen nog Sea Song Challenge festival, gehouden ter gelegenheid van het tweede lustrum van Shantygroep de Maashave uit Grubbenvorst, hebben we de uitdaging beperkt tot het zingen in een grote diversiteit aan stijlen. Zoals alle voorgaande festivals is de Schatberg in Sevenum ook in 2020 plaats van handeling. Middels de zelf opgerichte Stichting Sing Challenge staat ook in 2020 Shantygroep de Maashave garant voor een zo soepel mogelijke uitvoering van het festival. Het doel van de Stichting, het organiseren van activiteiten die het zingen in brede zin promoten, komt met dit festival duidelijk aan de orde.

Voor informatie en/of offerte van het Scheldeloodsenkoor, kunt u mailen, het contactformulier in vullen of bellen naar:

Secretaris  A. J. Kloosterboer

Telefoon: +31(0)118 468227 / 06 36468852