Still leven in het schilderij

Vrijdag 30 Augustus 2019 Vlissingen Roll of Honour

Zaterdag 7 September 2019 Terneuzen Vliegende Hollander Festival

Zaterdag 26 Oktober 2019 Vlissingen Officiƫle herdenking van de slag om de Schelde

Zaterdag 26 Oktober 2019 Vlissingen Herdenkingsconcert 75 jaar Slag om de Schelde

Informatie over de optredens

7 september 2019: Vliegende Hollander festival Terneuzen.

Alweer het 14e festival.

Terneuzen als 3e havenstad van Nederland heeft een sterke band met de zee, de scheepvaart en de zeemansliederen.

Door dit festival proberen zij de shanties onder de aandacht te brengen bij jong en oud zodat deze shanties niet verloren zullen gaan.

Wij zullen 4 maal optreden op verschillende plaatsen in Terneuzen.

26 oktober: 75 jarige Herdenking Slag om de Schelde

St. Jacobskerk 10.30 - 12.00h Herdenking Koopvaardij en Uncle Beach.

Gepaste zeemansliederen zullen ten gehore worden gebracht, i.s.m. Koninklijk Harmonie Ons Genoegen.

St Jacobskerk: s'avonds

In samenwerking met de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen,  Inter Scaldis Pipes en Drums en het Scheldeloodsenkoor zal een avondvullend concert worden gegeven.

Tijdens het optreden van de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen zal een kunstenaar een zandsculptuur bouwen in één van de nissen in de St. Jacobskerk, te volgen op het scherm. De sculptuur heeft, vanzelfsprekend,  te maken met de bevrijding.

Na de pauze zal het Scheldeloodsenkoor een aantal shanties ten gehore brengen en tussen de shanties door zullen, in het kort, verhalen en belevenissen van oud-collega's tijdens en vlak na de oorlog verteld worden.

Voor informatie en/of offerte van het Scheldeloodsenkoor, kunt u mailen, het contactformulier in vullen of bellen naar:

Secretaris Dhr. J. Katsman

Telefoon: +31(0)118 419025 / 06 43746545