50 jaar Scheldeloodsenkoor.

foto seasongs and shanties.jpgboek slk.jpgTer gelegenheid van het 50-jarig jubileum is het boek 'Koor op Koers' uitgegeven.

link naar seasongs en shanties

25 nummers van onze bestaande CD’s zijn te beluisteren op de streamingdienst

Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal en YouTube Music.

Ook in 2021 heeft het coronavirus weer een groot stempel gedrukt op het wel en wee van het Scheldeloodsenkoor.
Er was dit jaar slechts één aanvraag voor een optreden, namelijk voor de herdenking zeevarenden op 30 oktober bij het monument op de Boulevard. Helaas moesten we onze medewerking op het laatste moment afzeggen vanwege de barre weersomstandigheden.
Aan het begin van het jaar werd besloten alle festiviteiten die gepland stonden voor het 50-jarig bestaan van het koor een jaar uit te stellen vanwege de coronapandemie.

Het jubileumboek Koor op Koers kon gelukkig wel voltooid worden, en op 30 april werd het eerste exemplaar door onze voorzitter, vanwege corona in kleine kring, aangeboden aan Georg Jaburg, voorzitter van de Regionale Loodsencorperatie Scheldemonden.
Van onze bestaande CD’s werden 25 nummers geselecteerd die als verzamelalbum vanaf eind mei 2021 te beluisteren zijn op de diverse streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en YouTube Music.

Na afloop van CD opname, maart 2022Na afloop van de CD opname