Still leven in het schilderij

zaterdag 30 juni 2018 Arnemuiden Visserijdag

Informatie over de optredens

Koopvaardij herdenking

28 OKTOBER

28 oktober 2017 is een herdenking bij het koopvaardij monument op de boulevard Evertsen te Vlissingen. Deze koopvaardij herdenking begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 11.45 uur. De burgemeester van Vlissingen opent de ceremonie met een kranslegging en toespraak. Daarna zullen meerdere deelnemers namens hun organisatie spreken en een krans of bloemen leggen. Indien het weer het toelaat, zingt het Scheldeloodsenkoor enkele passende liederen. Iedereen die wil deelnemen met het leggen van bloemen of aanwezig wil zijn, wordt uitgenodigd hier te zijn om 10.30 uur. Zo bewijzen wij samen eer aan de zeevarenden die mede onze vrijheid hebben verdedigd en waarbij 4000 zeevarenden omkwamen.

Voor informatie en/of offerte van het Scheldeloodsenkoor, kunt u mailen, het contactformulier in vullen of bellen naar:

Secretaris Dhr. J. Katsman

Telefoon: +31(0)118 419025